Baanoverzicht

Hier staan de foto's van de vorderingen van de modelbaan tot nu toe. Er komen steeds nieuwe hoofdstukken bij, ook om het overzichtelijk te houden. Zowel voor mezelf alswel voor jullie. En het is gelijk voor mezelf een naslagwerk, aangezien er soms een jaar tussen zit voordat ik wer verder kan. En dan ben ik soms even kwijt waar ik aan bezig was, en hoe ik het aan het uitvoeren was. 

De baan zal uit 5 tot 7 verschillende modules gaan bestaan, elke plaat heeft een afmeting van 61 x 122 cm. Alleen het amplecement gedeelte is 61 x 244 cm, dus daar heb ik twee platen gekoppeld. Daar staan de trafo en alle schakelkastjes centraal, zodat ik vanuit dat punt alles aan kan sturen. In totaal zal de lengte van de baan rond de 10 / 12 meter gaan worden. Maar dat hangt ook weer af van de ruimte etc. Ach, we hebben nog even voordat het zover is. En voordeel van modulles is dat het altijd weer aan te passen is.

In leg een dubbele rijbaan neer die heen en ook weer terug komt. Aan het einde van elke kop komt een dubbele bocht te liggen. Deze platen zullen ook een andere maat hebben 60 x 90 cm, dit i.v.m de bocht. Maar dat duurt nog wel een aantal jaartjes voordat we dat bereikt hebben. Maar dat is ook de bedoeling, op die manier geniet je het langst van het knutselen en bedenken van de Modelbaan.

 Er zullen hier steeds nieuwe foto's geplaats worden naarmate de baan zijn vorm gaat krijgen.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb