Plaats hier je reactie

Wil je een reactie plaatsen, dan kun je dat hier achter laten.
Maar ook voor vragen die je wilt stellen, misschien heb je een tip of website die ik hier neer kan zetten.
Zet hier geen advertenties of aanverwante reacties neer, dank jullie wel. 

Reactie plaatsen

Reacties

hans van Kempen
een maand geleden

Gratis af te halen rails trafo''s enz systeem trix.
Laat maar weten als er intresse is.

Aimee
2 maanden geleden

Modelspoorbaan,


We are DIRECTORIA business directory, currently, we are in the process of including new companies on our website. We have recently listed Modelspoorbaan on our directory (for free).
This is an excerpt of the listing:


"Welkom op de site van modelbouwer Gerbrand Haans. U vindt hier foto’s en informatie over alle banen.Nog beschikbaar voor tentoonstellingen zijn de banen ’Gindsweid’ en ’Irgendwo’. ..."

You can take a look at the full listing  here: -- https://d-agora.co/modelspoorbaan

If you want to remove it click here: https://d-agora.co/remove?ppc=WmxjamwwaGFVRHpFZ1BmejVpbz0=

If you want to  make any changes, please, "claim your listing"  by clicking on widget on the right sidebar of your listing.


Thanks.
Directoria Team.

Sybren van Klaarbergen
3 maanden geleden

L.s.

Voor een maquette-project van de drie kazematten bij Hattem voor een permanente tentoonstelling voor educatie van jeugd en geinteresseerden in één van de drie kazematten zijn wij bezig de Spoorbrug en de Verkeersbrug over de IJssel in schaal 1:100 te tekenen en uit te printen. (de spoorbrug wordt nu geprint).

Met veel plezier hebben we o.a. het artikel van Frans Remery gelezen en gebruikt voor detaillering van de spoorbrig bij Zwolle / Hattem over de IJssel. Maar bij uw vereniging hebben we ook natuurgetrouwe modellen gezien van station Zwolle in de eerste periode van de de 20e eeuw / WO-2.

Waar we tegenaan lopen, is het feit dat we onzeker zijn over de kleuren (verf) die deze bruggen hadden in 1940. Als ik de luchtopname van de brug in 1938 bekijk en die in het artikel van Frans Remery https://www.bruggenstichting.nl/37-bruggen/bruggen-2014/235-150-jaar-spoorbrug-over-de-ijssel-te-zwolle?fbclid=IwAR2pviQD6NT4gQ3gqaXLVhJkkqZyifeGc3q9lAbywiAa6p0b5OvUrvH5cew

Dan lijkt de brug een licht(e) grijze kleur te hebben. Maar kijken we naar de opnamen van de vernielingen in 1940 en 1945, dan lijkt de spoorbrug meet de kleuren van "Rijkswaterstaat" te hebben van donkergroen en lichtgroen.

Kunt u mij op weg helpen deze informatie te achterhalen?

bij voorbaat dank,

Sybren van Klaarbergen

►►► ✅ Do you want to build a career working online? https://is.gd/CAmo59
5 maanden geleden

►►► ✅ Crazy discounts on all our products Do you want to become a millionaire? https://is.gd/CAmo59

Maurice van Wagtendonk
5 maanden geleden

Ik ben al jaren begeesterd fan van Amerikaanse modelspoorwegbouw en life member van de NMRA. Ik heb wat schaal 0 amerikaans materiaal/ -eel. Doen jullie daar iets mee of blijf ik een eenzame wolf? vraag 2: is er spoormateriaal op schaal 1 te koop en zo ja waar? vraag 3: ik heb een kartonmodel van een schaal1 koelwagen. daar wil ik eigenlijk spaakwielen onder in plaats van de volle wielen van het voorgedrukte model. de diameter zou ongeveer 31 a 32 mm moeten zijn. ik ben zelf alop zoek geweest maar heb niets kunnen vinden. jullie suggesties zijn welkom. bedankt vast voor de moeite! M

https://is.gd/YT7kQv
6 maanden geleden

Last day of special discounts https://cutt.ly/JvlT5Gt

Ronald
7 maanden geleden

Hallo Roland,

Ik heb met veel interesse je website bezocht een veel geleerd hoe je sommige dingen handig kan oplossen. Ik ben nu ook bezig met de bedrading van mijn baan en ik zou graag willen weten waar je de witte kunststof strips hebt gekocht waar je de draden strak tegen de knderkant van de plaat kan leiden.

Roland Mackaay
7 maanden geleden

Dag Ronald.
Dank je wel voor je compliment en leuk om te horen dat je in ieder wat aan de tips hebt gehad. Ik heb toen die strips gekocht op de beurzen voor heel weinig geld. Maar volgens mij zijn ze op Conrad te krijgen. Ze zijn er nog wel, alleen betaal je wel meer als op de beurs. Groetjes van Roland

Rob
7 maanden geleden

L.s., ik heb een doos met de nodige Märklin rails en oude Märklin catalogussen. Hebben jullie hier belangstelling voor?

W. Zuiderveld
9 maanden geleden

Hallo

zit er mooi uit,deze site. Ik heb even een vraag: ik heb een analoge ho spoorbaan van fleischmann en nu wil ik daar een stoplicht (stoplicht voor treinen) met een wissel op aansluiten. weet jij misschien hoe dat aangesloten moetworden? dus ik heb een stukje spoor, een trafo , schakelaar voor de wissel, eenwissel en een stoplicht. Alvaat bedankt

Roland
9 maanden geleden

Dag Zuiderveld. Ik moet dat zelf ook nog even uitzoeken. Ik heb daar wel een schema van liggen in een oud boekje van mijn Vader, maar daar ben ik nog niet aan toegekomen.
Want ik ga zelf ook seinpalen plaatsen, maar dat is pas in een later stadium.

Bregje
9 maanden geleden

Graag zou ik met u in contact komen over een nieuw telelevisieprogramma over modelspoorbouw. Zou u mij een mail willen sturen (bregje@conceptstreet.nl)? Hartelijk dank!

Mike Heniger
9 maanden geleden

Bij het opruimen van mijn ouderlijk huis is mijn oude treinbaan tevoorschijn gekomen. Nu kan ik heel moelijk gaan doen op marktplaats om dit te koop te zetten. In de bijlage heb ik alles via foto zichtbaar gemaakt. Duidelijk is te zien wat er allemaal is.

Ook hierbij te zien is de Faller 4002 racebaan. Compleet met diverse autootjes die wel wat onderhoud nodig hebben.

https://myalbum.com/album/wyfstBWmLut4

En ik wil dit in zijn geheel weg doen. Prijs: € 0,00 of een klein gebaar wat ik overmaak aan de Casper van Eijck https://www.supportcasper.nl/nl/ . Welke dit goed kunnen gebruiken vaan onderzoek naar Alvleesklier Kanker.

lijkt mij billijk voor het goede doel. En mogelijk voor iemand die een mooie baan aan het bouwen is en huisjes en andere zaken kan gebruiken. Dan het ik het gevoel dat en nog dienst kan doen bij iemand. Daarnaar ook nog een doos vol met diverse zaken om een treinbaan op te bouwen of aan te kleden.

reacties zie ik graag tegemoet

of via mike.heniger@planet.nl

Jacco de Kreij
10 maanden geleden

Goedendag, Na ongeveer 35 jaar heb ik mijn modelspoorbaan van Fleischmann 6000-serie die ooit van mijn vader is geweest uit de mottenballen gehaald.

Nu zijn er verschillende zaken niet meer compleet maar zit ik ook met dat ik niet meer weet hoe iets werkte hopelijk kunt u mij daarbij helpen.

Mijn vader had een stuk of 4 treinen rijden over zijn baan,
Zodra er 1 trein bij een station kwam kon hij deze automatisch of handmatig stopzetten. De andere treinen reden dan gewoon door en kon via een wissel naar een ander spoor

Zou u mij kunnen vertellen hoe ik kan zorgen dat de trein 1 stopt en trein 2 toch verder gaat en wat ik daarvoor nodig heb.

Ik hoop snel van u te horen.

Roland
10 maanden geleden

Dag Jacco

Het duurde even voordat ik je bericht zag, dus vandaar dat het wat langer duurde. Ik weet dat het met een blok systeem gaat om dit voor elkaar te krijgen. Maar hoe dat allemaal precies in zijn werk gaat weet ik ook nog niet. Ik ben zelf ook nog niet zover.

Wat je wel kunt doen om je vraag even op het Benelux forum neer te leggen. Doe ikzelf ook altijd en ze helpen je daar om alle dingen te weten. Dus zeker doen. In ieder geval veel plezier met het opbouwen van de modelbaan.

Groet van Roland

marion
een jaar geleden

uit de nalatenschap van een grote modeltreinliefhebber hebben we nog veel 'restanten' dwz onderdelen en aankleding voor een baan. Denk dan aan verschillende potten met grit, huisjes en bekledingsmateriaal, diverse doosjes met elektrische onderdelen, dun (koper)draad, potjes verf (nieuw) etc. Is dat iets voor een modelclub? Totaal ca 4 verhuisdozen.

jan postma
een jaar geleden

Ik zoek een liefhebber voor mijn jouef modelspoor 2 loc meerdere wagons met rails wissels enz, is gratis

Gijs Raijmakers
een jaar geleden

Ik keek bij toeval op je website en wellicht is dit interessant voor je: ik heb van een familielid een treinbaan uit begin jaren '60 gekregen, waarvan ik inmiddels alle locomotieven, rails en wissels heb verkocht. Ik heb echter nog een tiental wagons (personen en goederen) exact uit het tijdperk dat je zoekt, waaronder nog een Touropa slaapwagen. Als je het wat lijkt, mail me dan even terug, zodat ik je wat foto's kan sturen. mijn tel: 06-11601885

Roland
een jaar geleden

Dag Gijs.
Dank je wel voor je bericht. Maar ik heb genoeg materiaal om de baan mee te berijden. Van de touropa heb ik nu 8 wagons, dus eigenlijk al teveel haha. Kolenwagonnetjes wil ik in de toekomst nog wel aanschaffen, maar voorlopig dus nog even niet. Maar in ieder geval bedankt. Groet van Roland

Dennis Karssen
een jaar geleden

Hoi
Even een vraag. I sre ook iemand die op de club die reparatie's doet in N spoor

En ja ik ben de zoon van Leen Karssen.

Johann Wachter
een jaar geleden

Hoi Roland,

Mijn complimenten over jou modelbaan en het hele proces wat wordt beschreven op jou website.
Ik wil jou wat vragen. Misschien dat je mij kan helpen. Ik ben bezig om alle electra onder mijn modelbaan opnieuw aan te sluiten. Het is een beetje een onoverzichtelijk rommeltje geworden de laatste jaren. Op een van jou foto's van 26 februari (het hoofdstuk over wissels aansluiten) zitten er diverse rode draden naast elkaar in witte strips gedrukt. Naar deze strips ben ik al een tijdje op zoek, echter ik kan ze nergens vinden. Kan jij mij vertellen hoe deze dingen heten en waar ik die kan vinden?

Vriendelijke groeten,

Johann Wachter
Dordrecht

Roland
een jaar geleden

Dag Johann

Dank je wel voor je complimenten. De baan stelt nog niet zoveel voor hoor, ik kan alleen maar een klein beetje op deze module heen en weer rijden. Maar deze periode ga ik de eerste lus maken zodat ik iets meer ruimte heb.

Wat jouw vraag betreft. Ik heb geen idee meer hoe deze strips heten. Ik heb ze toen op de modelbeurs een aantal jaren geleden gekocht. Een hele doos toen voor € 2,50. Daar kon ik ze niet voor laten liggen.

Ik weet wel dat ze er zijn nog, want iemand anders vroeg er op het benelux forum nog naar en die wisten wel waar je ze nog kon vinden. Dus misschien dat je daar even je vraag neer kunt leggen. Misschien dat Conrad ze nog online heeft. Ik weet wel dat die ze vroeger had.

Veel succes in ieder geval en laat even weten of je zelf ook nog een site hebt waar jouw baan op te bewonderen is.

Groet van Roland

Ton Dicker
een jaar geleden

er zitten 3 draden aan een wissel : lichtbruin, donkerbruin en zwart, hoe sluit ik die aan op het wisselkastje en de voeding. Licht en donkerbruin wijst voor zich. Dank voor je reactie. Ton.

Roland
een jaar geleden

Dag Ton. De twee bruinen draden zijn inderdaad voor het schakelen van je kastje. De zwarte draad heb ik direct vastgezet aan de ringleiding van stroom.

l.Riemens
een jaar geleden

Ik probeer regelmatig op internet te zoeken naar een artikel over hoogfrequent treinverlichting in de perioden 1960 -196X maar steeds zonder resultaat

De reden is het volgende:
Ergens in deze periode heb ik samen met het hoofd van de openbare Capudose school in Den Haag een hoogfrequente treinverlichting gedemonstreerd op een beurs in Den Haag.
De verlichting in de wagens bleef dan branden terwijl de trein stil stond.
Het hoofd van de school was de heer Krupe en ik had op zijn verzoek (ik was tussen 12 en 16 jaar) een hoogfrequent verlichting gemaakt. Ik had daarvoor een zendbuis gebruikt type 708 welke in de Den Haag bij radio Twenthe te koop waren voor een zeer lage prijs. Dit waren radio zendbuizen die overgebleven waren uit de tweede wereldoorlog.
Ik weet helaas niet meer wie de beurs georganiseerd had en waar en op welke datum dit was. Wel weet ik dat er op diezelfde beurs nog een demonstratie was van een hoogfrequent treinverlichting en dat deze uitgevoerd was met een transistor. De transistor was toen nog vrij nieuw en in ontwikkeling en de demonstratie mislukte ook omdat de transistor opgeblazen werd tijdens de demo.
Ook had Krupe het schema van mijn ontwerp in een blad laten plaatsen. En de redactie van dit blad had alle waarde van onderdelen netjes op alfabetische volgorde gezet, maar was vergeten de juiste waarde ook te verplaatsen. Dit betekende dus dat de schakeling bij nabouwen niet werkte. Wij zijn toen bij veel mensen langs geweest om deze fout te herstellen.

Nu zou ik puur uit nostalgie aan u de volgende vragen willen stellen:

1
Weet u welke beurs dit was?
2
Weet u in welk blad deze schakeling beschreven stond?
3
Is er nog documentatie van deze beurs of het blad?

Ik hoop dat u antwoord weet op deze vragen al vast bedankt met vriendelijke groet,

L. Riemens

Roland
een jaar geleden

Dag Roel. Dank je wel voor je complimenten en erg leuk om te zien dat er nog meer vaders zo aan de slag zijn geweest. Het blijft een mooie herinnering en zoals je al schrijft, de trein blijft voor eeuwig. Ik heb helaas de laatste maanden totaal geen tijd meer gehad, maar hoop weer gauw aan de slag te gaan met de verdere bouw van de baan. En die marlijn gaat natuurlijk nooit meer weg bij je.

Roel Perree
een jaar geleden

Wat ‘n mooie site! En je schrijft er zo mooi over! Ikzelf herken me in veel zaken die je beschrijft. Mijn vader heeft ook voor mij de eerste modeltrein aan geschaft (was wel Märklin). Die heb ik nog altijd!
Inmiddels ben ik overgestapt op kermismodelbouw (dekermisbouwer.nl), maar die trein blijft toch voor eeuwig vrees ik. Als ik meer ruimte had bouwde ik hem weer op...
Nogmaals, ‘n erg Leuke site waaruit blijkt dat je je hart laat spreken!

Frans van Zeeventer
2 jaar geleden

Fleischmann wissel vraag:

Hallo,

Ik ben Frans van Zeeventer en ben een beginnend modelspoorbouwer, en ik had een vraag over de wissel aansluiting.

Op de afbeelding die je gebruikt voor het aansluiten, dan gebruik je een trafo die zowel gelijkstroom (voor de trein) en de wisselstroom voor de wissels? Of wordt er een aparte trafo gebruikt.

Onze huidige trafo heeft zowel gelijk als wisselspanning.

Alvast bedankt voor je reactie

Met vriendelijke groet

Frans van Zeeventer

John Rapmund
2 jaar geleden

misschien wat om toe te voegen aan je website onder Brabantse clubs. www.spoor-1-0-zuid.nl, voor spoor 0 en spoor 1 in brabant

Roland Mackaay
3 jaar geleden

Dag Robert. Leuk dat je de site zo met plezier bekeken hebt. Ik moet zeggen dat ik twee jaar niets meer gedaan heb door een verhuizing en meerdere oorzaken. Maar de bedoeling is dat ik het dit jaar weer ga op pakken. Jij ook veel succes na zoveel jaar om weer aan de slag te gaan. Het is weer erg leuk om met een treineenbaan aan de slag te gaan. Groet Roland

Robert
3 jaar geleden

Hallo Roland, ik heb over de afgelopen weken met veel plezier deze site doorgenomen. Mijn dozen heb ik na ruim 25 jr weer uitgepakt na eerst op de pc een baan ontworpen te hebben. Kon mijn oude tekenmalletje ook niet meer vinden. Nu werk ik H0 op 2x1m, best wel een uitdaging. Veel plezier met de verdere opbouw, ik kom wel regelmatig even kijken naar de voortgang! Groet, Robert

Roland Mackaay
4 jaar geleden

Dank je wel voor je compliment. Heb helaas al een jaar niets meer kunnen doen aan de baan en website, maar hoop in de toekomst weer tijd te krijgen. Het blijft leuk om eraan te werken en de resultaten steeds weer te zien. En juist het analoge en oudere treinen blijf ik interessant vinden. Groet Roland

Jan Teuns
4 jaar geleden

Mooie Website. Het ziet er allemaal netjes uit.
Ben zelf lid van de Modelspoorvereniging MVZL te Sittard.
Ik rij zelf met Märklin digitaal, de rest van de treinen zijn allemaal analoog, Fleischmann, Lima, Roko, Jouef, Piko-Gützold & Tri-ang.
Het materiaal waar ik mee rij is allemaal uit de jaren 1970 en enkele uit 2017.
Met vriendelijke groet, en veel rijplezier.

Roland
5 jaar geleden

Dag Hans. Ik zou het niet meer weten welke er in mijn Loc geplaatst is. Hij doet het wel perfect. Ik zal kijken of ik er nog achter kan komen. Groet Roland

HansvM
5 jaar geleden

Beste Roland,Een vraag; ik heb zelf ook ern Fleischman 4170 / BR 01 220 kunnen aanschaffen. Wil hierin een rookgenetator plaatsen. Kun jij aangeven welke rookgenerator in die van jou zit? Alvast voor je reactie. Groet HansvM

Peter vd Houten
5 jaar geleden

Hoi Roland. Dank je wel voor de info. Ik vind het een handig systeem en het ziet er mooi uit. Ik ga zeker verder zoeken of ik iets dergelijk kan vinden. Misschien op de treinenbeurs dus. Succes met de baan en de website.
Groeten, Peter

Roland
5 jaar geleden

Dag Peter. Ik heb deze op de 2e hands markt gekocht met de treinenbeurs in Houten. Een hele bak vol met verschillende diktes en lengtes. Ik zou niet weten of ze nieuw worden verkocht. Maar wie weet kom je ze wel ergens tegen, zo ben ik er ook aangekomen. Groet Roland

Peter vd Houten
5 jaar geleden

Hoi Ronald,
Wat voor plastic strips heb je gebruik om de kabel vast te zetten?
Ik zie ze op een foto (http://modelspoorbaan.jouwweb.nl/weblog/februari-2014)
Waar heb je die gekocht? Alvast bedankt voor de informatie.

Roland
6 jaar geleden

Dag Willie
De ophaalbrug die jij bedoelt is genomen op de treinenbeurs bij een modelbaan die daar uit stond gestald. Dus ik neem aan dat zij wel een tekening daarvan hebben, maar je moet dan even contact met hun opnemen. Groetjes Roland

Willie weggelaar
6 jaar geleden

Hallo ik vind de ophaalbrug schitterend mooi,mijn vraag is zijn er ook bouwtekeningen van?

Groetjes Willie

M. van Tongeren
6 jaar geleden

Het Bollenspoor is geen modulegroep meer vanwege een vaste baan in de clubruimte.

n.speets
6 jaar geleden

Goedemiddag,
Ik heb een trein van lima gekregen maar de locomotief ontbreekt.
Kan ik deze in de buurt van alkmaar ergens kopen .
N. Speets

Luc Adriaenssens
6 jaar geleden

Hallo,
Ik zou graag een elektrisch draaiplateau.van Fleishmann verwerken in mijn baanontwerp. Ik zou echter wel eerst willen weten of dit kan geautomatiseerd worden (via relais e.d.) zodanig dat de treinen zelf bepalen via reed-contacten naar waar ze willen gedraaid worden. Dus geen bediening via de bijhorende draaiknop maar geheel automatisch.
Alvast bedankt voor uw hulp.

Daniel Cross
6 jaar geleden

Beste.

Ik spaar al jaren modelspoorbaan van maar heb nog niks opgezet. Nu heb ik bijna onze zolder klaar om mijn baan op te gaan zetten..ik kan hier wel hulp bij gebruiken..een vriend van me zei dat het ook misschien handig is om bij een club te gaan kijken cq lid worden. Heeft iemand tips voor mij.

Frank Feijen
6 jaar geleden

Beste,
In het verleden ben ik veel bezig geweest met modeltreinen. Helaas heb ik door omstandigheden deze spullen weg moeten doen. Ik zou u willen vragen of u een vrijwilliger kunt gebruiken.
Hoop van u te horen,
Met vriendelijke groet,
Frank Feijen
06-27237518

Roland
7 jaar geleden

Dag Martijn, ik behoor zelf niet bij een treinenclub, dus helaas heb ik niet iemand die jou zou kunnen helpen. Wat je wel kan doen i sje verzoek plaatsen op het benelux forum waar er vast wel iemand is die je hiermee kunt helpen. Ik zit daar zelf ook en ze weten een hoop en zijn erg behulpzaam. Veel succes. Groetjes Roland

martijn
7 jaar geleden

Beste roland,
na 20 jaar hebben we de piccolo weer opgezet. We hebben de locs laten schoonmaken bij kuijpershobbyhuis in Utrecht en de rails heb ik ook schoongemaakt maar de locs rijden niet. Is er een van jullie leden die wellicht eens met mij mee zou kunnen kijken (tegen een vergoeding ) wat we fout doen.
Groeten martijn
hoofddorp

Rolando
7 jaar geleden

Dag M.versteeg. Ik zit zelf niet bij een treinen club en mijn site is mijn prive site over de modulebaan. Dus kijk zeker in je omgecing wat daar zit. Groetjes Roland

Roland
7 jaar geleden

Waar je in Weert onderdelen kan krijgen weet ik helaas niet, ik ben daar zelf ook niet in thuis. Kijk of vraag even op het beneluxforum, daar zit ik zelf ook op en die weten zeker wel je vraag te beantwoorden.

Groetjes van Roland

theu daems
7 jaar geleden

Hallo roland, ik ga een begin maken aan mijn modeltreinen en baan nu heb ik om te beginnen een loc met mankementen o.a. gebroken bodemplaat en de stroommodule werk niet waar kan ik in weert of omstreken revisie onderdelen krijgen ik heb een Fleischman loc 4094

Roland
7 jaar geleden

Dag Jan, helaas doe ik niks met racebanen. Ik zou hem op marktplaats of op een forum aanbieden. Ik denk dat er best wel ergens een liefhebber rondloopt. Succes. Groetjes Roland

Jan Hoencamp
7 jaar geleden

ik wil mijn racebaan verkopen via Marktplaats. Het is een officiele Fleischmann Auto-Rallye 8000. Alles zit nog in de originele doos. Daarbij heb ik een extra hellingbocht, extra Porsche, vangrails wit origineel, startvlaggen en landvlaggen, kruising. In de doos ook de originele folder. Alles is van ca. 1975 en het werkt ook allemaal. Ik lees graag uw reactie.

Roland
7 jaar geleden

Dag Herma, ik heb je al even een mailtje gestuurd.

Herma de leeuw
7 jaar geleden

beste, ik heb een aantal marklin treinen en wat rails die ik weg wil doen. Is dat iets waar ik u blij mee kan maken?

Roland
7 jaar geleden

Dag Marc

Ik heb je al een prive bericht gestuurd, maar Fleischmann en Marklin hebben volgens mij allebei elektrisch aangedreven wissels met bedding. Mijn oude baan heeft dat niet, want toen die uitkwam had alleen Marklin zulke wissels.
Maar de nieuwe HO spoor van fleischmann heeft wel die beddingen.

Roland
7 jaar geleden

Dag Wim

je had al een bedankje via de mail gehad, maar bij deze nog een keer. Ik heb de tekst bij de railbus kunnen zetten en op deze manier is het gelijk wat duidelijker allemaal. Leuk om te zien dat de site gelezen word en dat er ook op gereageerd word zoals nu. Ik ben nu ook weer actief met de modelbaan om weer wat verder af te maken, dus erg leuk weer. Zie het weblog voor de vorderingen.