Plaats hier je reactie

Wil je een reactie plaatsen, dan kun je dat hier achter laten.
Maar ook voor vragen die je wilt stellen, misschien heb je een tip of website die ik hier neer kan zetten.
Zet hier geen advertenties of aanverwante reacties neer, dank jullie wel. 

Reactie plaatsen

Reacties

Lavonne Isaac
een dag geleden

Are you looking for motor control products like hysteresis brakes, tensioners or motor dynamometer, industrial V belt, PU belt, Timing belts?

Our belts and simple motor test system for torque, speed and power with own controller and software

We even go further to take some customized or sample orders (at our own cost) that nobody wants to do as it is not profitable, but just for improving our technology and gaining experience for the past 18 years.

Send us your requirement or samples, we will do it better or cheaper!

Accurate and Reliable!

I am looking forward to hearing any comment from you.
Thank you and have a nice day!
Best Regards,
Josephine
Valid Belt Limited
8F, Leader Industrial Centre, Fo Tan, Hong Kong
Website: https://www.validbelt.com/
Whatsapp: 852-64628287
Email: info@validbelt.com

Mieke Van den Berg
11 dagen geleden

Er ligt hier al 13 jaar een N baan op n kast incl. locomotief en wagons, huisjes, water/zaagmolen werkend, bootjes, kerk en grafzerken, allerlei materialen om natuur omgeving te maken enz. enz.. WIE wil dit komen halen? 0638211726 Mieke

wil wanders
18 dagen geleden

wanneer er meer dan 20 mensen problemen hebben de roco hijskraan 46801 lenz decoder wil men als nog de printplaat opnieuw maken deze kunt u bij dcc decoder service melden.

Kristeen Arreola
een maand geleden

Hello!

hans nuiver
3 maanden geleden

Zoel iemand met kennis over de voormalige Haarlemmermeerspoorlijn Leiden -Amsterdam. Ik wil het voormalig emplacement Leiden Herensingel op schaal h0 nabouwen. Is eerder gedaan, maar door wie?????

Wilma Velthuis
4 maanden geleden

Tot onze grote spijt moeten wij mededelen dat onze Moduleclub van de Modelspoor Club SIGNAAL wegens gebrek aan animo zal worden opgeheven.
Hebben jullie misschien ook interesse. Stuur mij dan een Pb. Onze baan bestaat uit 24 modules en rijd digitaal. Tijdperk 1950 - 1970., thema enkelspoor tussen Bad Bentheim (Dld) - Goor (Ov.)

Katy Trilly
5 maanden geleden

Hi,

We'd like to introduce to you our explainer video service, which we feel can benefit your site modelspoorbaan.jouwweb.nl.

Check out some of our existing videos here:
https://www.youtube.com/watch?v=ivTmAwuli14
https://www.youtube.com/watch?v=uywKJQvfeAM
https://www.youtube.com/watch?v=oPNdmMo40pI
https://www.youtube.com/watch?v=6gRb-HPo_ck

All of our videos are in a similar animated format as the above examples, and we have voice over artists with US/UK/Australian/Canadian accents.
We can also produce voice overs in languages other than English.

They can show a solution to a problem or simply promote one of your products or services. They are concise, can be uploaded to video sites such as YouTube, and can be embedded into your website or featured on landing pages.

Our prices are as follows depending on video length:
Up to 1 minute = $259
1-2 minutes = $379
2-3 minutes = $489

*All prices above are in USD and include an engaging, captivating video with full script and voice-over.

If this is something you would like to discuss further, don't hesitate to reply.

Kind Regards,
Kate

Joop Rosie
6 maanden geleden

https://link.marktplaats.nl/m1855774212?utm_source=ios_social&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_ios

Pieter Lagas
6 maanden geleden

Beste spoorvrienden,
Ben op zoek naar iemand die ooit de NS 162 in schaal HO heeft gebouw (zie o.a. railhobby 2012). Ben in het bezit van dit UK bouwpakket maar gezien de slechte beschrijving ondervind ik het e.e.a. aan problemen... Dank voor elke hulp! vr. gr. Pieter

Erik
6 maanden geleden

Goedemiddag. Zoek een oude bekende van me uit Zaandam. Is lid van jullie club. Heet Maarten. Bekend bij jullie? Groet Erik

Ranker SEO
9 maanden geleden

Hello,

Greetings from Ranker SEO.

Are you looking for a genuine SEO service to rank your website top on Google? Are you cheated by fake SEO companies?

You have found an affordable legitimate SEO agency to rank your website.

We have ranked 100s of websites such as blogs, shopify stores, ecommerce websites, adult websites, saas websites, etc. You can reach more customers by utilizing our backlinks.

For real proof, you can visit our website and check out. Contact us for more details.

Our Skype ID: support@ranker.one
Our Website: https://www.ranker.one

Thanks & Regards
Ranker SEO

If you don't like to receive our messages, you can unsubscribe by click here https://www.ranker.one/unsubscribe/?site=jouwweb.nl

bert tuinman
10 maanden geleden

kan men de verschillende soorten rails van fleischmann op mekaar aansluiten de oudere type op de nieuwe

Theo Bakker
10 maanden geleden

Beste meneer,
zou graag Lid worden van uw club modelspoorbaan Noordwijk. Ben 60 jaar jong, vroeger in de kinder jaren met fleischman gespeeld. En nu 2 jaar met Marklin
graag een reactie om een keer langs te komen.
Met vriendelijke groet,
Theo Bakker (Voorhout)

L. van der Hoeven
11 maanden geleden

LS,
ik zoek naar een deskundige op het gebeid van treinreizen in de periode 1890 - 1898.
Kent u misschien iemand?
MVG
Lucas

Tommie Kuiper
een jaar geleden

Ik heb een fleischmann treinbaan compleet te koop, gedeeltelijk nieuw in doos. Iemand interesse?
Met vriendelijke groet,
Tommie Kuiper

cees molenaar
een jaar geleden

Ik heb de afgelopen paar jaar spoor 0 materiaal aangeschaft Engels en Nederlands en zoek nu een club om te kunnen rijden

Arie Koning
een jaar geleden

Hallo Roland. We organiseren in het Deltion College op 3 en 4 februari een groot techniekevenement voor leerlingen van 10 tot 15 jaar : De First Lego League ( Wedstrijden met legorobots ). Is het mogelijk om op deze dagen ook een hoek in te richten met modeltreinen ?

Ronald
2 jaar geleden

Hallo Roland,

Ik heb met veel interesse je website bezocht een veel geleerd hoe je sommige dingen handig kan oplossen. Ik ben nu ook bezig met de bedrading van mijn baan en ik zou graag willen weten waar je de witte kunststof strips hebt gekocht waar je de draden strak tegen de knderkant van de plaat kan leiden.

Roland Mackaay
2 jaar geleden

Dag Ronald.
Dank je wel voor je compliment en leuk om te horen dat je in ieder wat aan de tips hebt gehad. Ik heb toen die strips gekocht op de beurzen voor heel weinig geld. Maar volgens mij zijn ze op Conrad te krijgen. Ze zijn er nog wel, alleen betaal je wel meer als op de beurs. Groetjes van Roland

W. Zuiderveld
2 jaar geleden

Hallo

zit er mooi uit,deze site. Ik heb even een vraag: ik heb een analoge ho spoorbaan van fleischmann en nu wil ik daar een stoplicht (stoplicht voor treinen) met een wissel op aansluiten. weet jij misschien hoe dat aangesloten moetworden? dus ik heb een stukje spoor, een trafo , schakelaar voor de wissel, eenwissel en een stoplicht. Alvaat bedankt

Roland
2 jaar geleden

Dag Zuiderveld. Ik moet dat zelf ook nog even uitzoeken. Ik heb daar wel een schema van liggen in een oud boekje van mijn Vader, maar daar ben ik nog niet aan toegekomen.
Want ik ga zelf ook seinpalen plaatsen, maar dat is pas in een later stadium.

Bregje
2 jaar geleden

Graag zou ik met u in contact komen over een nieuw telelevisieprogramma over modelspoorbouw. Zou u mij een mail willen sturen (bregje@conceptstreet.nl)? Hartelijk dank!

Gijs Raijmakers
2 jaar geleden

Ik keek bij toeval op je website en wellicht is dit interessant voor je: ik heb van een familielid een treinbaan uit begin jaren '60 gekregen, waarvan ik inmiddels alle locomotieven, rails en wissels heb verkocht. Ik heb echter nog een tiental wagons (personen en goederen) exact uit het tijdperk dat je zoekt, waaronder nog een Touropa slaapwagen. Als je het wat lijkt, mail me dan even terug, zodat ik je wat foto's kan sturen. mijn tel: 06-11601885

Roland
2 jaar geleden

Dag Gijs.
Dank je wel voor je bericht. Maar ik heb genoeg materiaal om de baan mee te berijden. Van de touropa heb ik nu 8 wagons, dus eigenlijk al teveel haha. Kolenwagonnetjes wil ik in de toekomst nog wel aanschaffen, maar voorlopig dus nog even niet. Maar in ieder geval bedankt. Groet van Roland

Johann Wachter
2 jaar geleden

Hoi Roland,

Mijn complimenten over jou modelbaan en het hele proces wat wordt beschreven op jou website.
Ik wil jou wat vragen. Misschien dat je mij kan helpen. Ik ben bezig om alle electra onder mijn modelbaan opnieuw aan te sluiten. Het is een beetje een onoverzichtelijk rommeltje geworden de laatste jaren. Op een van jou foto's van 26 februari (het hoofdstuk over wissels aansluiten) zitten er diverse rode draden naast elkaar in witte strips gedrukt. Naar deze strips ben ik al een tijdje op zoek, echter ik kan ze nergens vinden. Kan jij mij vertellen hoe deze dingen heten en waar ik die kan vinden?

Vriendelijke groeten,

Johann Wachter
Dordrecht

Roland
2 jaar geleden

Dag Johann

Dank je wel voor je complimenten. De baan stelt nog niet zoveel voor hoor, ik kan alleen maar een klein beetje op deze module heen en weer rijden. Maar deze periode ga ik de eerste lus maken zodat ik iets meer ruimte heb.

Wat jouw vraag betreft. Ik heb geen idee meer hoe deze strips heten. Ik heb ze toen op de modelbeurs een aantal jaren geleden gekocht. Een hele doos toen voor € 2,50. Daar kon ik ze niet voor laten liggen.

Ik weet wel dat ze er zijn nog, want iemand anders vroeg er op het benelux forum nog naar en die wisten wel waar je ze nog kon vinden. Dus misschien dat je daar even je vraag neer kunt leggen. Misschien dat Conrad ze nog online heeft. Ik weet wel dat die ze vroeger had.

Veel succes in ieder geval en laat even weten of je zelf ook nog een site hebt waar jouw baan op te bewonderen is.

Groet van Roland

Ton Dicker
2 jaar geleden

er zitten 3 draden aan een wissel : lichtbruin, donkerbruin en zwart, hoe sluit ik die aan op het wisselkastje en de voeding. Licht en donkerbruin wijst voor zich. Dank voor je reactie. Ton.

Roland
2 jaar geleden

Dag Ton. De twee bruinen draden zijn inderdaad voor het schakelen van je kastje. De zwarte draad heb ik direct vastgezet aan de ringleiding van stroom.

Roland
2 jaar geleden

Dag Roel. Dank je wel voor je complimenten en erg leuk om te zien dat er nog meer vaders zo aan de slag zijn geweest. Het blijft een mooie herinnering en zoals je al schrijft, de trein blijft voor eeuwig. Ik heb helaas de laatste maanden totaal geen tijd meer gehad, maar hoop weer gauw aan de slag te gaan met de verdere bouw van de baan. En die marlijn gaat natuurlijk nooit meer weg bij je.

Roel Perree
2 jaar geleden

Wat ‘n mooie site! En je schrijft er zo mooi over! Ikzelf herken me in veel zaken die je beschrijft. Mijn vader heeft ook voor mij de eerste modeltrein aan geschaft (was wel Märklin). Die heb ik nog altijd!
Inmiddels ben ik overgestapt op kermismodelbouw (dekermisbouwer.nl), maar die trein blijft toch voor eeuwig vrees ik. Als ik meer ruimte had bouwde ik hem weer op...
Nogmaals, ‘n erg Leuke site waaruit blijkt dat je je hart laat spreken!

Roland Mackaay
5 jaar geleden

Dag Robert. Leuk dat je de site zo met plezier bekeken hebt. Ik moet zeggen dat ik twee jaar niets meer gedaan heb door een verhuizing en meerdere oorzaken. Maar de bedoeling is dat ik het dit jaar weer ga op pakken. Jij ook veel succes na zoveel jaar om weer aan de slag te gaan. Het is weer erg leuk om met een treineenbaan aan de slag te gaan. Groet Roland

Robert
5 jaar geleden

Hallo Roland, ik heb over de afgelopen weken met veel plezier deze site doorgenomen. Mijn dozen heb ik na ruim 25 jr weer uitgepakt na eerst op de pc een baan ontworpen te hebben. Kon mijn oude tekenmalletje ook niet meer vinden. Nu werk ik H0 op 2x1m, best wel een uitdaging. Veel plezier met de verdere opbouw, ik kom wel regelmatig even kijken naar de voortgang! Groet, Robert

Roland Mackaay
5 jaar geleden

Dank je wel voor je compliment. Heb helaas al een jaar niets meer kunnen doen aan de baan en website, maar hoop in de toekomst weer tijd te krijgen. Het blijft leuk om eraan te werken en de resultaten steeds weer te zien. En juist het analoge en oudere treinen blijf ik interessant vinden. Groet Roland

Jan Teuns
5 jaar geleden

Mooie Website. Het ziet er allemaal netjes uit.
Ben zelf lid van de Modelspoorvereniging MVZL te Sittard.
Ik rij zelf met Märklin digitaal, de rest van de treinen zijn allemaal analoog, Fleischmann, Lima, Roko, Jouef, Piko-Gützold & Tri-ang.
Het materiaal waar ik mee rij is allemaal uit de jaren 1970 en enkele uit 2017.
Met vriendelijke groet, en veel rijplezier.

Roland
6 jaar geleden

Dag Hans. Ik zou het niet meer weten welke er in mijn Loc geplaatst is. Hij doet het wel perfect. Ik zal kijken of ik er nog achter kan komen. Groet Roland

HansvM
6 jaar geleden

Beste Roland,Een vraag; ik heb zelf ook ern Fleischman 4170 / BR 01 220 kunnen aanschaffen. Wil hierin een rookgenetator plaatsen. Kun jij aangeven welke rookgenerator in die van jou zit? Alvast voor je reactie. Groet HansvM

Peter vd Houten
6 jaar geleden

Hoi Roland. Dank je wel voor de info. Ik vind het een handig systeem en het ziet er mooi uit. Ik ga zeker verder zoeken of ik iets dergelijk kan vinden. Misschien op de treinenbeurs dus. Succes met de baan en de website.
Groeten, Peter

Roland
6 jaar geleden

Dag Peter. Ik heb deze op de 2e hands markt gekocht met de treinenbeurs in Houten. Een hele bak vol met verschillende diktes en lengtes. Ik zou niet weten of ze nieuw worden verkocht. Maar wie weet kom je ze wel ergens tegen, zo ben ik er ook aangekomen. Groet Roland

Peter vd Houten
6 jaar geleden

Hoi Ronald,
Wat voor plastic strips heb je gebruik om de kabel vast te zetten?
Ik zie ze op een foto (http://modelspoorbaan.jouwweb.nl/weblog/februari-2014)
Waar heb je die gekocht? Alvast bedankt voor de informatie.

Roland
7 jaar geleden

Dag Willie
De ophaalbrug die jij bedoelt is genomen op de treinenbeurs bij een modelbaan die daar uit stond gestald. Dus ik neem aan dat zij wel een tekening daarvan hebben, maar je moet dan even contact met hun opnemen. Groetjes Roland

Roland
8 jaar geleden

Dag Martijn, ik behoor zelf niet bij een treinenclub, dus helaas heb ik niet iemand die jou zou kunnen helpen. Wat je wel kan doen i sje verzoek plaatsen op het benelux forum waar er vast wel iemand is die je hiermee kunt helpen. Ik zit daar zelf ook en ze weten een hoop en zijn erg behulpzaam. Veel succes. Groetjes Roland

martijn
8 jaar geleden

Beste roland,
na 20 jaar hebben we de piccolo weer opgezet. We hebben de locs laten schoonmaken bij kuijpershobbyhuis in Utrecht en de rails heb ik ook schoongemaakt maar de locs rijden niet. Is er een van jullie leden die wellicht eens met mij mee zou kunnen kijken (tegen een vergoeding ) wat we fout doen.
Groeten martijn
hoofddorp

Rolando
8 jaar geleden

Dag M.versteeg. Ik zit zelf niet bij een treinen club en mijn site is mijn prive site over de modulebaan. Dus kijk zeker in je omgecing wat daar zit. Groetjes Roland

Roland
8 jaar geleden

Waar je in Weert onderdelen kan krijgen weet ik helaas niet, ik ben daar zelf ook niet in thuis. Kijk of vraag even op het beneluxforum, daar zit ik zelf ook op en die weten zeker wel je vraag te beantwoorden.

Groetjes van Roland

theu daems
8 jaar geleden

Hallo roland, ik ga een begin maken aan mijn modeltreinen en baan nu heb ik om te beginnen een loc met mankementen o.a. gebroken bodemplaat en de stroommodule werk niet waar kan ik in weert of omstreken revisie onderdelen krijgen ik heb een Fleischman loc 4094

Roland
8 jaar geleden

Dag Jan, helaas doe ik niks met racebanen. Ik zou hem op marktplaats of op een forum aanbieden. Ik denk dat er best wel ergens een liefhebber rondloopt. Succes. Groetjes Roland

Jan Hoencamp
8 jaar geleden

ik wil mijn racebaan verkopen via Marktplaats. Het is een officiele Fleischmann Auto-Rallye 8000. Alles zit nog in de originele doos. Daarbij heb ik een extra hellingbocht, extra Porsche, vangrails wit origineel, startvlaggen en landvlaggen, kruising. In de doos ook de originele folder. Alles is van ca. 1975 en het werkt ook allemaal. Ik lees graag uw reactie.

Roland
8 jaar geleden

Dag Herma, ik heb je al even een mailtje gestuurd.

Herma de leeuw
8 jaar geleden

beste, ik heb een aantal marklin treinen en wat rails die ik weg wil doen. Is dat iets waar ik u blij mee kan maken?

Roland
8 jaar geleden

Dag Marc

Ik heb je al een prive bericht gestuurd, maar Fleischmann en Marklin hebben volgens mij allebei elektrisch aangedreven wissels met bedding. Mijn oude baan heeft dat niet, want toen die uitkwam had alleen Marklin zulke wissels.
Maar de nieuwe HO spoor van fleischmann heeft wel die beddingen.

Roland
8 jaar geleden

Dag Wim

je had al een bedankje via de mail gehad, maar bij deze nog een keer. Ik heb de tekst bij de railbus kunnen zetten en op deze manier is het gelijk wat duidelijker allemaal. Leuk om te zien dat de site gelezen word en dat er ook op gereageerd word zoals nu. Ik ben nu ook weer actief met de modelbaan om weer wat verder af te maken, dus erg leuk weer. Zie het weblog voor de vorderingen.

wim blankers
8 jaar geleden

U heb een mooie site.
U vraagt om informatie over de railbus,
Ik heb nog een fleischmann catalogus uit 1977 en daarin staat wat informatie over de railbus, ik kan het zo voor u in scannen en per e-mail opsturen.
Sinds kort ben ik weer met met mijn modeltrein bezig. Gewoon weer een analoge baan met ongeveer 40 jaar oude Fleischmann treinen.

Sinds paar dagen staat er wat informatie over mijn modeltrein op mijn website:

http://wjblankers.magix.net/public/modeltrein/index.htm

Met groet Wim Blankers

henk
8 jaar geleden

Hallo roland ik wet hoe je en flidchmann wissel aan sluit
1 Zwart is - of massa
2 licht bruin is recht door
3 donker bruin is afslaan

bekijk mijn Website maar eens
hsoftmodelspoor.jouwweb.nl
groeten henk

A. Jonkers
9 jaar geleden

Dag,

Kun je onze modelspoorclub toevoegen aan de clubs in Noord Brabant:
www.modelspoorcluboostbrabant.nl

Bedankt,

Roland
9 jaar geleden

Dag WillemIk zag je vraag, maar deze site is van mijn privé treinenbaan. Ik zit zelf niet aangesloten bij een modelspoorclub.

Maar ik zou zeker even in je omgeving gaan kijken, want er zitten er bij jou in de buurt genoeg.

En ik denk dat ze vast blij met je worden zoals ik zie wat je allemaal aan materiaal hebt.

Succes met het zoeken naar de treinenclub.Groetjes Roland