Rail 2014 expo houten

Het weekend van 21 / 22 / 23 februari was weer voor de modelspoordagen van Rail 2014 in de expo te Houten. Daar waar veel treinen rijden en waar veel te koop is. Ikzelf ben op Zaterdag daarheen gegaan om mij weer eens heerlijk te vergapen aan alle mooie modelspoorbanen zoals modelspoorclub Utrecht, modelbouwclub GVB, modelbouwclub Gorichem. Maar ook kleine banen zoals de White Oak light RLY, La mine de Delerium en de Waterlift. Het was weer een genot om alles te bekijken en een aantal uren daar rond te lopen. 

Maar ook de vele kraampjes met handelaren en spoorclubs waren goed voorzien van spullen, dus daar was het een drukte van jewelste. Er werd veel verkocht, want tja, je gaat toch niet voor niks naar de treinenbeurs in Houten. Dan wil je toch niet met lege handen thuis komen. Ikzelf moest eigenlijk alleen bedrading hebben, die ik ook gekocht heb. Maar kwam toch weer een aantal treintjes tegen die ik niet kon laten staan. Zeker niet voor de prijs waar ze voor stonden. Ik heb ook een heel belangrijk onderdeel gevonden, en dat is de behuizing van de E10 van fleischmann. De trein van mijn Vader, waar de bovenleiding van kapot is. 

Nu kan ik mooi van deze trein alles afhalen, perfect dagje dus geweest. Ook werden er voor de kinderen veel dingen georganiseerd, dus ook die verveelde zich niet, zodat de Vaders allemaal hun slag konden slaan. Het was weer een geslaagde dag waar we naar terug kunnen kijken. En gelijk heb je weer enorm veel zin om verder te gaan bouwen aan je eigen modelbaan.

Maak jouw eigen website met JouwWeb