7 Maart 20125

Altijd leuk om even weer wat kleine dingetjkes af te maken en er dan een foto van te maken. Met de losplaats van kiep wagonnetjes blijft het leuk om die vast te leggen. Nostalgie noemen ze dat toch ? Want deze kiepwagonnetjes heb ik al een hele lange tijd en ze waren toendertijd de eerste van de serie die toen uit kwam. je hebt later nog oranje gehad en andere voor de nieuwe fleischmann treinen. Maar deze koester ik toch wel een klein beetje.

Ik heb er op de beurs wel een aantal bijgekocht omdat ik er zelf maar twee had en dat achteraf toch wel erg weinig is wil je er een beetje trein mee vormen. Voor het geld hoef je het niet te laten, alhoewel je soms prijzen ziet die ze vragen dat je je afvraagd hoe ze het durven. Maar bioj de hobbyist die zijn kraampje op de beurs heeft kun je ze voor mooie prijsjes weg halen. Dus nu heb ik straks toch dat iets langere kiepwagonnen treintje dat ik altijd al wilde hebben.

3 April 2015
Soms heb je gewoon even geen tijd om aan een modelspoorbaan verder te werken. Dat is nu ook even bij mij, er zijnj dan weer andere prioriteiten die even voorrang hebben. Ik ben nu heel druk bezig met nieuwe websites te bouwen voor mijn Feest met Rolando gebeuren en dat slokt even alle tijd op.

Niet dat ik de baan vergeten ben, want hij staat achter mij in volle glorie en als ik er langs loop vind ik het steeds weer gaaf om ernaar te kijken. Voorlopig heb ik in ieder geval een treinenbaan waar ik mee kan rijden.
En omdat de scenery nu zo hard is gegaan heeft het ook wat meer uitstraling gekregen. Ik weet dat het straks helemaal minder word om er aan te wereken, dat is in ieder geval steeds zo geweest. Maar misschien dat ik er nu zo af en toe even wat aan kan doen omdat die toch op zijn schagen staat.

We zien wel hopever we komen en ze zeggen niet voor niks :

Wat in het vat zit verzuurd niet.

Maak jouw eigen website met JouwWeb