Van wie is deze modelspoorbaan

Om toch mezelf een klein beetje voor te stellen. Mijn naam is Roland en het bouwen van treinenbanen is eigenlijk al vanaf dat ik klein was mijn hobby en passie geweest samen met mijn Vader. Vandaar dat ik ook op deze website de bouw laat zien van deze analoge modelbaan. Ik heb de spullen weer uit de dozen gehaald en ben in 2011 aan de bouw van deze baan begonnen.

Mijn beroep is 22 jaar lang timmerman / meubelmaker geweest. Eigenlijk was ik allround, want van elk vak had ik wel de expertise om het uit te voeren. Dat komt mij nu uiteraard goed van pas met de modelbaan.
Sinds 15 jaar heb ik een ander beroep wat totaal niet aan het vorige aansluit. Alhoewel hier ook veel handigheid en vakkennis bij komt kijken.

Ik ben allround entertainer / kinderartiest en doe dit nu al 15 jaar. Het entertain vak wat ik nu uitoefen, is het mooiste wat je kan overkomen. Ik zou niets anders meer willen, het is toch heerlijk als je altijd je werk zelf in kan delen en je ook nog eens betaald word voor je plezier. Kinderen blij maken en volwassenen verbazen met mijn kunsten, dat is wat ik doe.

En het heerlijke met dit vak is dat ik veel tijd heb voor de modelbaan overdag en ook de avond. Alhoewel dit zich vaak alleen maar in de periode van Januari tot ongeveer April afspeelt, daarna heb ik het te druk met alle shows voorbereiden.Het is een heerlijke rustgevende hobby, maar dat weten velen onder ons al lang. 

Als andere hobby's heb ik motorrijden, gitaar spelen, Bob Ross schilderen, sporten en van alles uit vinden. Ik verveel me dan ook totaal niet.

Benieuwd naar wat ik allemaal uitspook met ballonnen, magische kunstjes, liedjes en nog veel meer.
Kijk eens op www.feestmetrolando.nl en laat je verbazen.


Modelspoor groet van Rolando