Ontraxs modelspoorbanen 2015

Voor het eerst naar het spoorweg museum gegaan om daar te gaan genieten van heel veel modelbanen uit europa. Ontraxs was ik zelf nog nooit geweest en tot mijn schande moet ik toegeven dat ik zelfs voor het eerst in het spoorweg museum was. De planning lag er wel altijd, maar nooit van gekomen. 

Dus vandaag was het zover dat we er heen zijn gegaan en daar een heerlijk dagje hebben vertoefd tussen werkelijk bijzonder mooie treinenbanen. Ik ben best wel veel gewend al met modelbanen op beurzen, maar hier stonden toch best een aantal banen die er wezen mochten. De opbouw, maar ook de perfectie waren soms heel eng.
Soms ben ik naar een modelbaan terug gelopen om eigenlijk nog een keer te gaan kijken omdat ik schijnbaar de helft gemist had. Ook het beneluxforum was aanwezig en die hadden een stand waar de kids zelf huisjes in elkaar konden lijmen, erg leuk gedaan.

Ik had mijn camera meegenomen, en daar is driftig gebruik van gemaakt. Toen ik thuis was, bleek ik meer dan 500 foto's gemaakt te hebben. Maar ja, wat wil je ook als je de hele dag tussen treinen doorloppt die zowel groot als klein zijn.
Ook het spoorweg museum zelf is erg leuk en we hebben genoten van alle actracties en mooie stoomlocomotieven die daar stonden. We hadden het weer meezitten, dus ook buiten alles kunnen bekijken.

On the dockside

Carl Arendt Yurge ore mine

First snow on the highline

La Mocanita

Orange river & portland

Paradise Mining Co

Venhuizer spoortje

Maak jouw eigen website met JouwWeb