Weblog

Hier kun je lezen hoe de fleischmann modelbaan zijn vorm gaat krijgen. Zoals je ziet gaan er wat jaartjes voorbij voordat je resultaat krijgt. Ik ben gestart in 2010 en we zijn nu alweer in 2015 aanbeland. Soms kun je in een jaar veel doen, en soms ( zoals bij mij ) heb je een heel jaar geen tijd door allerlei oorzaken. Maar met deze hobby geeft dat niet zo, alleen is het vaak meer voor jezelf lastig omdat je resultaat wilt krijgen. Maar aan de andere kant merk ik dat het bij veel treinenbouwers zo gaat. 

Ook kun je hier lezen waar ik alle spullen aanschaf om de baan compleet te krijgen, gelukkig is er genoeg te koop op de treinenbeurzen, zoals de modelbeursen in de Expo van Houten. Dus ik kan voorlopig goed voorruit. 
Zo kun je een beetje lezen wat er allemaal komt kijken voordat je een
treinenbaan hebt liggen. Maar dat is ook weer het leuke aan deze hobby, je weet nooit wat voor moeilijkheden je tegen komt. Het is en blijft een uitdaging.

Met deze weblog is het ook erg leuk voor mezelf de vorderingen van de module te volgen van de afgelopen jaren. Je onthoud toch niet alles en het is een mooi naslagwerk vor mezelf geworden. Op die manier kan ikzelf ook nog eens terug kijken als ik niet meer precies weet wanneer ik iets gemaakt heb. En voor andere hopelijk weer leuk om te lezen hoe een treinenbaan ontstaat. Ik lees zelf graag andermans baan verslagen en daar leer je toch een hoop van.