Grondplaat Module 1 - Mei 2010

Mijn eerste stuk van de baan word het emplacement met een kolen losplaats en tevens vulplaats. Deze komt op een plaat van 244 x 61 cm. Hieronder komen twee schagen te staan en een middenpoot die ik weg kan nemen.  Want hij moet tenslotte weer weggezet kunnen worden tussen de deur en de kast. Later komen hier weer andere delen tegenaan geschoven. Maar zover zijn we nog lang niet. 

Op de plaat komen natuurlijk veel sporen te liggen waar de goederenwagons kunnen staan met de treinen en hoogstwaarschijnlijk een stationnetje. Ik ga eerst op mijn gemak de baan neerleggen, een beetje spelen met de wissels en kruisingen voordat ik een beetje een idee heb wat ik eigenlijk wil. Na al die jaren moet ik weer flink in de boeken duiken om grip te krijgen op het bouwen van een modelbaan. Maar tot nu toe is het erg verslavend. 

Door de Modelbeurzen en Treinen websites van andere kom ik weer op ideeen en blijkt het wiel gelukkig al uitgevonden te zijn. Scheelt weer een hoop tijd. Ik heb er wel enorm veel zin in, eindelijk mogen we weer met treintjes gaan spelen.

In het menu staan de foto's van de modulle.