Treinen in lade

Omdat ik nu in een ander huis woon, moest er ook een plek komen om het rollend materieel op te bergen. Eerst zat het allemaal in plastic kratjes, ingepakt in papier, maar erg lastig als je een trein of wagonnetje wilt pakken. Voordat je weet wat er in zit, ben je een half uur verder en heb je geen zin meer. 
Dus daar moest een andere oplossing voor komen. In januari begon ik weer met bouwen en had ik een grote lade van mijn kast leeggehaald (waar de module op ligt). Daar konden en hoop treinen in, maar probleem was dat alles weer los lag en heen en weer schoof. Ook niet goed voor je spullen. 

Dus werd het tijd om daar iets op te verzinnen. Aangezien ik timmerman ben geweest kwam dat weer goed van pas. Dus aan de slag om vakken te maken waar ik de wagonnetjes per 9 in kan zetten. 

Dit is een gedeelte van al mijn rijdend materieel, dus er moet wel wat ruimte voor gecreëerd worden. Gelukkig zijn de lade's vrij hoog, zodat ik met twee etages kan werken. 

Op deze manier kun je dus veel kwijt en blijft het ook allemaal goed op zijn plaats. Voordeel is ook dat ik direct de treinstellen kan uitzoeken en samenstellen. 

De bovenste laag worden losse bakken waar handvaten aan zitten. Op die manier kan ik ook makkelijk alles eruit halen zodat ik bij de onderste laag van wagonnetjes kan. In principe staan de treinen in de bovenste laag opgeborgen.